dimecres, 11 d’abril del 2018

Detecten de manera primerenca alteracions cerebrals en Alzheimer a través de la ressonància magnètica


Investigadors de l'Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) han informat a la revista Alzheimer 's Research & Therapy en el qual manifesten el potencial de la ressonància magnètica per detectar deficiències en la connectivitat cerebral abans que brollin els primers símptomes de l'Alzheimer.

Ho han aconseguit a través d'uns estudis en models animals (rates transgèniques que desenvolupen la malaltia) realitzats amb un aparell de ressonància de 7 tesles, molt més potent que els que s'utilitzen per a pacients.
L'estudi l'ha dirigit Guadalupe Soria, investigadora responsable de la Unitat d'Imatge per Ressonància Magnètica Experimental 7T de l'IDIBAPS, amb Emma Muñoz-Moreno com a primera autora.

Els models animals en Alzheimer són clau per trobar la seva progressió i desenvolupar marcadors que permetin la seva detecció precoç.

Aquesta investigació també s'ha definit com una síndrome de desconnexió, la mesura de connectivitat cerebral per ressonància magnètica (conectòmica) pot consentir caracteritzar alteracions de les xarxes de connexions del cervell associades.
En els animals amb Alzheimer hi havia una organització de les xarxes estructurals del cervell menys eficient, però la funcionalitat no es veia afectada.
En aquest article es va analitzar tant el comportament com la connectivitat cerebral als 5 mesos d'edat, quan encara no hi ha neurodegeneració ni han sorgit les característiques plaques de β-amiloide.

Per més informació mira la noticia original:
http://www.agenciasinc.es/Noticias/La-resonancia-magnetica-detecta-de-forma-precoz-alteraciones-cerebrales-en-alzheimer

1 comentari:

Jane wembli ha dit...

Hola a todos, fui infectado con el virus Epstein-Barr y me curé del virus Epstein-Barr hace unos meses después de contactar al Jefe Dr. Wealthy. Vi una publicación en Internet después de haber buscado la curación durante varios años de diferentes médicos en California. Envié al Doctor una solicitud de ayuda, solo unos pocos correos electrónicos seguí sus instrucciones y él me envió el medicamento. Ahora soy negativo y lo recomendé a todos mis amigos que tenían esta misma enfermedad y también obtuvieron su cura. Puede contactarlo a través de su correo electrónico: wealthylovespell@gmail.com o llamada telefónica o whatsAPP: +2348105150446. Mientras tomaba su medicamento, entendí que también puede curar HERPES, VIH / SIDA, CÁNCER, Menopausia masculina / femenina, Aborto espontáneo, Problemas de menstruación, PROBLEMA DE EMBARAZO, EPILEPSIA, GONORREA, FIEBRE LASSA, OBESIDAD, FALLA RENAL, HIPERTENSIÓN, TUMOR DE FIBROIDES , BRAIN FOG, EPSTEIN-BARR VIRUS y muchos más.

Póngase en contacto con él hoy y resuelva su problema.