divendres, 15 de març del 2013

El tractament del càncer de l'aparell locomotor pot alcançar unes tasses de supervivència d'entre el 80 i el 85%

Notícia extreta de la pàgina web de la Universitat de Navarra.

El tumor ossi, supon el 1% dels càncers humans. Segons el doctor Kreicbergs, al tenir una baixa freqüència entre les persones, es tarda molt de temps en establir el tractament que necessita el tumor. Aquest mateix doctor, afirmà que, si una volta es detectara el tumor al pacient fora enviat a un tipus de centres especialitzats en càncers, l’efectivitat de curació i de tirar endavant augmentaria considerablement. D’aquesta manera, les tasses de supervivència passarien del 60 al 80%.

 
Kreicbergs, compara el efectiu sistema suec com a punt de referència, per a que s’aplique i siga de model per als païssos d’Europa. Al respecte, es necessitarien grans quantitats de centres especialitzats per als tractaments de càncers, ja que rebrien grans quantitats de pacients afectats de càncer.
Al respecte, el doctor Mikel San Julián, especialista de la Clínica Universitària de Navarra, afirmà que el centre navarrés, és pioner en aquest tipus de càncer sense la necessitat d'amputar les extremitats afectades per la malaltia.

Aquest tipus de càncer d’aparell locomotor, està relacionat en el treball que estem realitzant en l’assignatura de Biologia Humana sobre l’aparell locomotor. Ja que es pot considerar com un dels molts tipus de càncer que afecten a aquest aparell. És una notícia esperançadora, ja que la taxa de supervivència es pretén que aumente, donant esperances de vida a molts malalts.

1 comentari:

Rafa Dep.BioGeo ha dit...

Una línia de tractament adequada i portada a terme per oncòlegs especialistes en aquest tipus de tumor, com podem veure incrementaria molt la supervivència