diumenge, 18 de novembre del 2012

Efecte beneficiós de la síndria per a la salut cardíaca


Després de realitzar un estudi amb ratolins, es va deduir que un grup de ratolins que van ser alimentats amb síndria van tindre menys pes, menys colesterol i menys acumulació de placa arterial, respecte al grup de ratolins que no la va consumir.


Els creadors d'aquest estudis estaven interessats amb un compost present en la síndria anomenat citrulina, que en altres estudis es mostrava que pot disminuir la pressió arterial, després de que aquest observaren els seus resultats van veure que la citrulina influeix de forma important en la salud cardiovascular.
Encara que els ratolins dels investigadors no van experimentar una disminució de la pressió arterial, aquells ratolins que van beure síndria a l'hora de alimentar-se amb una dieta en grasses saturades i colesterol, van patir aproximadament un 30% menys de pes, un 50% menys de colesterol, una reducció sobre el 50% menys de colesterol, així com un alt nivell de citrulina, a comparació dels ratolins que no van consumir síndria.

En la meua opinió, crec que es cruel experimentar amb animals, encara que en aquest estudi no ixen perjudicats. Es una gran avantatja que una fruita tan accessible i popular entre nosaltres siga tan beneficiosa per a la nostra salud cardiovascular.

La notícia ha sigut extreta de Noticias de la Ciencia

1 comentari:

Unknown ha dit...

Notícia molt curiosa sobre el melò d'alger. Encara que està compost en un 92% per aigua en el seu 8% restant es troben nombroses vitamines i minerals tremendament beneficiosos per a la salut. Un grup d'experts, han descobert que la síndria conté principalment en l'escorça un àcid que el cos humà no produeix i que una vegada ingerit i assimilat, ajuda a obrir els vasos sanguinis i per tant millorar la circulació, prevé problemes cardiovasculars i com a efecte secundari també actua com viagra natural.

Per tots aquests beneficis, es molt recomanable ingerir aquest tipus de fruta que tant agrada als menuts.