dijous, 20 de setembre del 2012

Els animals mes mortifers del mon : EUROPA

Cinquena part : EUROPA

Europa es el continent mes habitat per les persones sense cap dubte, de manera que en aquest continent no hi han moltes especies perilloses que nombrar.

Els pocs animals que podem considerar algo perillosos son el llops y els ossos pards , que es poden trobar per tota Europa. Un altre animal perillos podria ser el Senglar , que es pot trobar per tota Europa y la resta del mon.


Els llops son grans cazadors capasos de casar preses de 3 voltes mes grans que ells , com els cervols,muflons, etc.... Pero els llops tenen un gran enemic que habita exactament als mateixos llocs , l'os pard , consideat el major enemic del llop. Al igual que le hienes als lleopards , els ossos solen furtar el menjar a animals mes menuts com els llops, raboses ,etc... .

Pero , algunes voltes els llops son una gran amenasa per als pastors , ja que a voltes solen entrar a les granjes y casar ovelles, porcs y a voltes gallines.



Els ossos , per la seua part no solen entrar a les granjes, s'alimentes d'herba , peix y rstes de carn d'altres animals, encara que dirien cap pero a matar a una persona o un altre animal.







Un tercer y ultim animal perillos que podem nombrar es el senglar que , a pesar de ser quasi herbibor, no dirie que no a la carn ja que tambe sol ser carronyer. Ademes , cada volta que veuen a un huma , es llancen contra ell .