dimarts, 2 d’octubre del 2007

Cavernes a Mart, última pista en la busqueda de vida



La nasa ha descobert a mart el que podrien ser set grans coves a les quals han anomenat <>. Aquestes es troben en un volcà inactiu i tenen unes boques de entrada de tamany considerable, que fan que els cientifics es plantejen la posibilitat de que hi haja vida dintre d’elles.
Encara que es probable que no hi haja vida dintre d’aquestes perque estan situades a una de les zones amb major altitud del planeta ja perque és difícil refugiar-se a tanta altitud perque o si hi va ver vida altra vegada a mart va ser quasi imposible colonitzar a aquetes altures aquest descobriment fa pensar que si es troben cavernes semblants a altres punts de menor altitut a mart potser siguen idonees per a la formació de vida .
Seria una noticia molt impactant descobrir vida a mart perque no descartariem la posibilitat de vida el molts altres planetes del nostre sistema.

De Sara Villarroya per a Sergio Mestre. Informació treta del diari LA RAZÓN publicació d’ aquesta dia 23 septembre 2007.

1 comentari:

Sergio Mestre ha dit...

Enhorabuena, eres la primera en decidirte a escribir en el blog.
Dos consideraciones importantes para futuros posts, conviene seleccionar noticias que estén relacionadas con el temario de la asignatura y señalar claramente esas relaciones.
El editor que has utilizado para escribir el post permite hacer enlaces a las fuentes que citas (muy importante) además te permite incluir imágenes (muy interesante), no te limites a escribir tu post a propósito de un solo artículo, indaga sobre el tema, lee e ilústranos sobre el tema de la vida en marte. ¿qué se sabe? ¿qué expectativas hay de encontrar vida? ¿qué se busca para identificar la vida? ...